Czy wiesz, że...
AMUR:
- Rekord Polski - 39,20 kg
- Złoty medal - od 18,00 kg
- Srebrny medal - od 14,00 kg
- Brązowy medal - od 10,00 kg

Konto/logowanie
Members List ZAREJESTROWANI
 Ostatni Tobiasz
 Dzisiaj 0
 Wczoraj 0
 Wszyscy 4520

 UŻYTKOWNICY
 Goscie 449
 Zalogowani 0
 Wszyscy 449

Jesteœ anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj

Jesteœ stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj
aby zalogować się!

Na forum napisali
krzysztofCz: Lecku ważna jest wyprawa i przygoda oraz nowe doświadczenia, a że ...(5426) Jul 09, @ 08:25:51

spining: Lecku, to też jest doświadczenie in plus. Sprzęt biwakowy sprawdz ...(5426) Jul 07, @ 13:57:48

lecek: Nakręcony i wyposzczony, w pierwszy weekend lipca udałem sie pod ...(5426) Jul 07, @ 08:39:50

artur: Cholercia, próbuje 2 fotki wrzucić i ni chusteczki ...(5426) Jun 28, @ 23:48:37

krzysztofCz: Kamil gratulacje i... dalej do przodu k Mariusz mam podobnie ...(5426) Jun 27, @ 07:59:14

lecek: Powróciło się szczęśliwie. Piszę to specjalnie, ponieważ miałem j ...(5426) Jun 24, @ 13:27:51

mario_z: a ja sobie siedzę i nudzę się :mrgreen :hihi ...(5426) Jun 22, @ 11:29:03

Tiur: Eliminacje do GPP na Sanie zostały odwołane ze względów pogodowyc ...(5426) Jun 18, @ 05:28:42

mario_z: W piątek bardzo krótko na wodzie ze spinem, tylko półtorej godzin ...(5426) Jun 15, @ 16:58:29

lecek: W sensie "niepowracania" na wyspę miałem na myśli normalnych tury ...(5426) Jun 12, @ 13:50:51


Artykuły komentowali
Krzysztof46 w ''Znowu Ta Szwecja'': Szkoda panowie ze sié nie oglaszacie .Chétnie dokoptowalbym do fajnej ekipy ...
Karpiarz w ''Usuwanie usterek w wagglerach i sliderach Dino.'': Ot fachura jestes Jotes. Pozdrawiam i dzieki za cenne wskazowki.
grubyzwierz w ''Znowu Ta Szwecja'': hmhmh... Mówisz Jacek, że Szwecja.. ? Kto wie, kto wie... :)
krzysztofCz w ''Znowu Ta Szwecja'': Janku czekamy na nową relację :-)
old_rysiu w ''Znowu Ta Szwecja'': A my pozdrawiamy z Polen :-)
jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Jeszcze nie do końca.
Ekipa pozdrawia że Sweden.🙂

Zenon w ''Znowu Ta Szwecja'': Dlaczego "znowu" czyżby się znudziła?

Miło widzieć znajome pyszcz...

jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Gdyby popłynąć w czwartek w dzień, to do Karlskrony, bilet dla czterech plus...
dzas w ''Znowu Ta Szwecja'': koszta zależą od tego ile pijesz... :) bez tego w 2,5 tysia za dwa tygodnie ...
the_animal w ''Znowu Ta Szwecja'': Świetna wyprawa - ekipa wiadomo - chętnie dowiedział bym się jakie koszta są...

Rozmaitości
» Pomocnik
» Regulamin PW
» Przeszukiwanie zasobów
» Przeszukiwanie forum
» Łowca Okazów 2010
» Grand Prix Czatu
» Prognoza pogody
» Ośrodki i stanice wędkarskie
» Rejestracja łódki
» Interaktywne krzyżówki

Recenzje
· JAXON ZX MACHINE 400
· MacTronic NICHIA HLS-1NL2L
· TUBERTINI GORILLA UC4 FLUOROCARBON
· Daiwa Exceler Style F
· Namiot Fjord Nansen
· Mikado NSC Feeder
· Wędzisko Mikado NSC 360 Feeder Nanostructure
· Mistrall Bavaria 2,7
· żyłka DUAL BAND
· Mikado T-Rex Bolognese 600

Filmoteka
Sum 200cm

Dodał: avallone78
Dodany: 14th Feb 2011
Odsłon: 2752
Ocena: 0.00 Ocen: 0

X targi Na Ryby ZAJAWKA

Dodał: jarecki74
Dodany: 19th Mar 2010
Odsłon: 2545
Ocena: 1.00 Ocen: 1

Boleń Wojtka

Dodał: wojto-ryba
Dodany: 23rd Dec 2009
Odsłon: 2622
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 5/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2769
Ocena: 5.00 Ocen: 4

Żerowanie karpi 4/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2635
Ocena: 5.00 Ocen: 2

Żerowanie karpi 3/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2672
Ocena: 4.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 2/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2578
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 1/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2607
Ocena: 2.00 Ocen: 1

Sum Odrzański

Dodał: jarokowal
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2998
Ocena: 5.00 Ocen: 3

Hol suma

Dodał: Marek_b
Dodany: 22nd Mar 2009
Odsłon: 2801
Ocena: 5.00 Ocen: 3


[< Strona główna galerii | Wyœlij zdjęcie >]
11568 Zdjęcia

Strona główna galerii >> III Galeria — Pogawędkowe imprezy >> (A007) VII Zlot Pogawędek - Łagów 2003 >> Grillowane okonki

Poprzednie zdjęcie - Grillowane okonki - Następne zdjęcie

Old_rysiu jako pierwszy spróbował przygotowanego przez siebie pieczonego okonka, który pochodził z siatki  Maro.

Dodany przezpajo_b
DodanyMay 11 2003
Obejrzenia517
Opis Old_rysiu jako pierwszy spróbował przygotowanego przez siebie pieczonego okonka, który pochodził z siatki Maro.

Wysłane komentarze

old rysiu
(2003-05-12)
Tak - Maro pogromca okoni. Nie ustepował mu Sandał. Okonie skrzętnie donoszone przez nich, stały się prawdziwą atrakcją zlotową. Maro zaś, został uznany za najdelikatniejszego łowcę okoni wszechczasów. Tylko patrzeć, jak będzie na następnym zlocie łowił na sztuczne roztocze. ;-
wlodek
(2003-05-12)
Rysiu,masz rację.Maro Pogromca Okoni!!Sądzę,że jego paprochy,juz teraz zasługują na miano roztoczy :-).Przypomina mi się dylemat jaki miał Maro.Mrucząc pod nosem,zastanawiał się"założyć główkę 1g czy 1,5g?,nie 1,5g to za ciężkie na to na pewno nic nie złowię,a może by tak trochę zeskrobać tą 1g??" :-)).
old rysiu
(2003-05-13)
No i z główki 1g, zrobił 0,5 g. :-)
maro
(2003-05-13)
Okonki grillowane przez Oldiego były "palce lizać" :) A główki jigowe produkują stanowczo za ciężkie ;-) Pozostaje gumki uzbrajać mormyszkami... :):):)

Chcesz skomentować? Najpierw musisz się zarejestrować!


Powered by: My_eGallery 2.7.9 AddOn Modules
© 2001 Copyright MarsIsHere.net

Pogawędki Wędkarskie - portal dla wszystkich wędkarzy!
Redakcyjna poczta: redakcja@pogawedki-wedkarskie.pl

Redakcja serwisu w składzie: Jarbas, Marek_b, -, -, -, -

Wszystkie teksty i zdjęcia opublikowane w portalu są utworami w rozumieniu prawa autorskiego i podlegają ochronie prawnej. Kopiowanie, powielanie, "crosslinking" i jakiekolwiek inne formy wykorzystywania cudzej własności intelektualnej i twórczej bez zgody właścicieli praw autorskich są zabronione prawem.

Wszelkie znaki towarowe są własnością ich prawowitych właścicieli, zaś ich użycie dozwolone jest wyłącznie po uzyskaniu zgody.

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. license.
Tworzenie strony: 0.61 sekund :: Zapytania do SQL: 24