Czy wiesz, że...
BRZANA:
- Rekord Polski - 7,00 kg
- Złoty medal - od 4,00 kg
- Srebrny medal - od 3,00 kg
- Brązowy medal - od 2,50 kg

Konto/logowanie
Members List ZAREJESTROWANI
 Ostatni Tobiasz
 Dzisiaj 0
 Wczoraj 0
 Wszyscy 4520

 UŻYTKOWNICY
 Goscie 558
 Zalogowani 0
 Wszyscy 558

Jesteœ anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj

Jesteœ stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj
aby zalogować się!

Na forum napisali
Tiur: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(432920) Apr 26, @ 00:02:06

dzas: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(432920) Apr 24, @ 21:24:03

mario_z: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(432920) Apr 21, @ 18:55:22

krzysztofCz: Podoba mi się Twój plan w punkcie (3) :hihi ...(432920) Apr 04, @ 12:47:07

lecek: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(432920) Apr 03, @ 19:46:58

krzysztofCz: Tylko nie miej złudzeń, że na emeryturze będziesz miał więcej cza ...(432920) Apr 03, @ 15:57:03

lecek: Jeszcze (jak dla mnie) to trochę mało czasu Mój pracodawca wyz ...(432920) Apr 03, @ 10:34:12

krzysztofCz: Gratulacje Lecku. U mnie na morzu albo wieje... albo nie biorą : ...(59445) Apr 03, @ 09:01:48

krzysztofCz: To prawie wieczność... mam nadzieję, że dożyjemy do następnej zbi ...(432920) Apr 03, @ 08:58:12

lecek: Byliśmy w Ustroniu. Dwa dni wędkowania w Wiśle. Na miejscu okazał ...(59445) Apr 02, @ 19:02:39


Artykuły komentowali
Krzysztof46 w ''Znowu Ta Szwecja'': Szkoda panowie ze sié nie oglaszacie .Chétnie dokoptowalbym do fajnej ekipy ...
Karpiarz w ''Usuwanie usterek w wagglerach i sliderach Dino.'': Ot fachura jestes Jotes. Pozdrawiam i dzieki za cenne wskazowki.
grubyzwierz w ''Znowu Ta Szwecja'': hmhmh... Mówisz Jacek, że Szwecja.. ? Kto wie, kto wie... :)
krzysztofCz w ''Znowu Ta Szwecja'': Janku czekamy na nową relację :-)
old_rysiu w ''Znowu Ta Szwecja'': A my pozdrawiamy z Polen :-)
jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Jeszcze nie do końca.
Ekipa pozdrawia że Sweden.🙂

Zenon w ''Znowu Ta Szwecja'': Dlaczego "znowu" czyżby się znudziła?

Miło widzieć znajome pyszcz...

jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Gdyby popłynąć w czwartek w dzień, to do Karlskrony, bilet dla czterech plus...
dzas w ''Znowu Ta Szwecja'': koszta zależą od tego ile pijesz... :) bez tego w 2,5 tysia za dwa tygodnie ...
the_animal w ''Znowu Ta Szwecja'': Świetna wyprawa - ekipa wiadomo - chętnie dowiedział bym się jakie koszta są...

Rozmaitości
» Pomocnik
» Regulamin PW
» Przeszukiwanie zasobów
» Przeszukiwanie forum
» Łowca Okazów 2010
» Grand Prix Czatu
» Prognoza pogody
» Ośrodki i stanice wędkarskie
» Rejestracja łódki
» Interaktywne krzyżówki

Recenzje
· JAXON ZX MACHINE 400
· MacTronic NICHIA HLS-1NL2L
· TUBERTINI GORILLA UC4 FLUOROCARBON
· Daiwa Exceler Style F
· Namiot Fjord Nansen
· Mikado NSC Feeder
· Wędzisko Mikado NSC 360 Feeder Nanostructure
· Mistrall Bavaria 2,7
· żyłka DUAL BAND
· Mikado T-Rex Bolognese 600

Filmoteka
Sum 200cm

Dodał: avallone78
Dodany: 14th Feb 2011
Odsłon: 2261
Ocena: 0.00 Ocen: 0

X targi Na Ryby ZAJAWKA

Dodał: jarecki74
Dodany: 19th Mar 2010
Odsłon: 2041
Ocena: 1.00 Ocen: 1

Boleń Wojtka

Dodał: wojto-ryba
Dodany: 23rd Dec 2009
Odsłon: 2154
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 5/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2291
Ocena: 5.00 Ocen: 4

Żerowanie karpi 4/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2124
Ocena: 5.00 Ocen: 2

Żerowanie karpi 3/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2180
Ocena: 4.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 2/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2086
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 1/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2131
Ocena: 2.00 Ocen: 1

Sum Odrzański

Dodał: jarokowal
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2492
Ocena: 5.00 Ocen: 3

Hol suma

Dodał: Marek_b
Dodany: 22nd Mar 2009
Odsłon: 2315
Ocena: 5.00 Ocen: 3


[< Strona główna galerii | Wyœlij zdjęcie >]
11568 Zdjęcia

Strona główna galerii >> II Galeria — Ulubione przynęty >> Przystawka

Poprzednie zdjęcie - Przystawka - Następne zdjęcie

Takimi oto roladkami z pstrąga w marynacie nęcił dzisiaj krakowski

Dodany przezSazan
DodanyDec 15 2002
Obejrzenia1309
Opis Takimi oto roladkami z pstrąga w marynacie nęcił dzisiaj krakowski "Wierzynek" :)

Wysłane komentarze

seba
(2002-12-17)
No niezle ! Sazan pstrykna fotke potrawie u Wierzynka :-) .Juz slysze te szepty przy sasiednich stolikach - Ah , ci turysci :-D
linisko
(2002-12-17)
aż mi ślinka cieknie:)
marek k84
(2002-12-19)
przerost formy nad treścią (na talerzu nie na fotce :-). Takie tam barokokowe rokokowanie... To tylko Qroń ma 3,14erdolca na punkcie wystroju talerza (zielone do czerwonego, żółte do niebieskiego itd...). Prawdziwy Mistrz Patelni ;-) (zboczeńcy!) preferuje skromność i naturalność na talerzu... A Wierzynek powinien Ci zapłacić :-)
old rysiu
(2002-12-22)
Nie zgadzam sie z Markiem k84. Danie ladnie podane i przystrojone jest o wiele smaczniejsze. Dobre danie musi miec zapach, smak i kolor. Cała zastawa juz zachęca do konsumpcji.Nie wyobrażam sobie jak by to smakowało na zwykłym talerzu.
Sazan
(2002-12-22)
Rzecz gustu i przyzwyczajenia. Niektórzy wolą jeść z odwiniętego papierka... :)
marek k84
(2002-12-23)
smak, zapach i kolor.... TAK! Ale naturalne, a nie wydumane. Jak Qroń dodaje czerwone bo mu do zielonego pasuje... to nie o to chodzi. Spójrzcie na Makłowicza: do pyz z Bazaru Różyckiego dodaje skwarki, a nie garni z.... Bóg wie czego. Jak zrobi "cośtam, a la ktośtam z Prowansji" to i owszem... przystroi, ale w to co pasuje nie tylko "optycznie" ale i... "organoleptycznie". Barok był fajny, ale treści ze sobą nie niósł. To tak jak hipermarketowe szyneczki, schabiki, karpiki. Wyglądają pięknie, a smaku...... ZERO. Oczywiście nie mówię, że to ze zdjęcia nie mogło być złe. Tylko... na cholerę to na sałacie? marcheweczka, cytrynka, to zielone (koperek?) OK, pasują i "optykę" poprawiają. Tylko na czorta ta sałata? O jeden grzybek w barszczu.... Szampan do bigosu... gorzała do tortu... piwo do kawioru... Kolorystycznie OK, ale smakowo do dupy... O to mi szło.... Ale "de gustibus..." jak rzekł Sazan (zrobiłem na Wigilię po żydowsku, ale... Golca :-). A w kwestii papierka: na spinningowej trociowej wędrówce najlepsza kawusia z termosu, i kanapeczka z.... papierka :-)))))))
old rysiu
(2002-12-23)
Nawet gdybyś zapisal tu jeszcze wiekszy eraborat - musze Ci zwrócić uwagę na jesen szczególik. Danie na focie nie jest z namiotu nad Słupią czy Parsętą. Mówisz po co sałata? Powiedz to mojej żonie - nie chciałbym słyszeć komentarza :-))
marek k84
(2002-12-23)
Właśnie sałata. Moja żona też pakuje ją gdzie sią da. Ładna zielona tylko... po co? Zając jestem czyco?. Sałatę to się daje jako... salatę, z przynależnymi dodatkami. A jako upiększacz pod... kanapki, pstrąga, czy co tam jeszcze to..... bez sensu, bez smaku i.... bez polotu....
Sazan
(2002-12-26)
Żona ma wiele racji. Sałatę, mimo że "podkładkowa" też zjeść można. Żeś nie królik? Uważaj Marku, bo ktoś Ci może powiedzieć - szkoda, żałuję... :)))
Pamiętam prażone ziemniaki nad wodą jedzone na liściach łopianu, bo zapomnieliśmy papierowych talerzy. Nikt nie wybrzydzał, bo ziemniaki smakowały, ale łopianowych liści nikt nie zjadł z prażonymi :) W "Wierzynku", na liściu łopianu podawać przystawki nie wypada...
Sałata jest znakomitym dodatkiem do wszelkich kanapek, wkładana z różnościami między dwie pajdy chleba lub w przekrojoną bułkę. Łatwiej przełyka się kęsy kanapki :) Jedno mam zastrzeżenie do sałaty. Winna być na naturalnych nawozach. Teraz, zimą, trudno o takową i dlatego staram się raczej jej nie jeść. Latem, używamy jej w naszej domowej kuchni dużo.
Esox
(2002-12-26)
Sazan - a znasz zupę "smaciska" z sałaty?
marek k84
(2002-12-27)
Sazanku, sałata hmm... podkładowa jest dramatem polskiej szkoły "podawania". Wali się ją wszędzie nie zastanawiając się, czy ma to jakikolwiek sens. Owszem jest doskonałym, źródłem witaminy C i paru innych "dodatków", ale nie jedynym. Wkładanie jej między wszystko co się je jest po prostu nieporozumieniem. Jest to "idiotyczna" moda, która pochodzi właśnie z..... knajp, w któych brak smaku potrawy tuszuje się wystrojem... Tak jak kawior na... nieświeżym ("częsciowo" :-)) jaju w majonezie. Kawior (zwłaszcza ten lepszy, czyli.... czerwony :-)) "klasycznie" to na bagietce i.... szlusss, a nie w dziwnych kombinacjach. Tatara też potrafią przyozdobić jak choinkę, a zapominają, że... odrobinka rybki wędzonej da mu więcej niż jakiekolwiek fanaberie wizualne. I tak można w nieskończoność. Dlaczego taką furorę zrbiła ta berlińska knajpa "po ciemku"? BO TAM SKUPIAJĄ SIĘ NA SMAKU...... i niech to pozostanie moim podsumowaniem wątku....
old rysiu
(2002-12-31)
Oj Mareczku - masz racje - nie komentujmy tego juz dalej.
Sazan
(2003-01-01)
Nie, nie znam żadnej zupy z sałaty. Jakoś trudno mi taką sobie wyobrazić :) Sałata nigdy w mojej kuchni nie była ani bazą warzywną dla jakiejkolwiek zupy ani jakimkolwiek do niej dodatkiem...

Chcesz skomentować? Najpierw musisz się zarejestrować!


Powered by: My_eGallery 2.7.9 AddOn Modules
© 2001 Copyright MarsIsHere.net

Pogawędki Wędkarskie - portal dla wszystkich wędkarzy!
Redakcyjna poczta: redakcja@pogawedki-wedkarskie.pl

Redakcja serwisu w składzie: Jarbas, Marek_b, -, -, -, -

Wszystkie teksty i zdjęcia opublikowane w portalu są utworami w rozumieniu prawa autorskiego i podlegają ochronie prawnej. Kopiowanie, powielanie, "crosslinking" i jakiekolwiek inne formy wykorzystywania cudzej własności intelektualnej i twórczej bez zgody właścicieli praw autorskich są zabronione prawem.

Wszelkie znaki towarowe są własnością ich prawowitych właścicieli, zaś ich użycie dozwolone jest wyłącznie po uzyskaniu zgody.

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. license.
Tworzenie strony: 0.19 sekund :: Zapytania do SQL: 24