Ulubion± temperatur± dla siei jest 15-19°C, pstr±ga potokowego 9-17°C, karpia 25-30°C, karasia 27°C, płoci 8-15°C.
|
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520
UŻYTKOWNICY
Goscie 583
Zalogowani 0
Wszyscy 583
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
|
|
|
|
|
krzysztofCz: Bo na mnie blisko¶ć
morza tak wpływa
:hihi ...(500165) Apr 28, @ 11:30:49
dzas: widocznie emeryci z
mojego otoczenia s±
jacy¶ zużyci, nie to
co K ...(500165) Apr 26, @ 18:57:18
krzysztofCz: Kamil... bo Dż±sik nie
wie co emeryci lubi±
najbardziej (i mog± ...(500165) Apr 26, @ 16:41:35
Tiur:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500165) Apr 26, @ 00:02:06
dzas:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500165) Apr 24, @ 21:24:03
mario_z:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500165) Apr 21, @ 18:55:22
krzysztofCz: Podoba mi się Twój
plan w punkcie (3)
:hihi ...(500165) Apr 04, @ 12:47:07
lecek:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500165) Apr 03, @ 19:46:58
krzysztofCz: Tylko nie miej
złudzeń, że na
emeryturze będziesz
miał więcej cza ...(500165) Apr 03, @ 15:57:03
lecek: Jeszcze (jak dla mnie)
to trochę mało czasu
Mój
pracodawca wyz ...(500165) Apr 03, @ 10:34:12
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść. |
|
|
Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować |
|
Re: Ryba w czosnku - cz. 2 (Wynik: 1) przez Czez dnia 10-03-2004 o godz. 10:22:44 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Gotuję od 14 roku życia. Jak tylko pierwszy raz sam zrobiłem jajecznicę, to od razu wiedziałem, że chcę robić inne rzeczy w kuchni. Jak mam forsę to szlajam się po knajpach i podpatruję, modyfikuję, rozmawiam z kucharzami. Dużo czytam na te tematy. Często bywam za granic±, więc wiele z ksi±żkowych przepisów mogę weryfikować. dzięki rozmowom z kucharzami znam wiele przepisów, których nigdzie nie znajdziecie. Przed podaniem przepisy wielokrotnie sprawdzam do¶ć mocno je modyfikuj±c w stosunku do pierwowzoru. No a poza tym gotuję prawie codziennie. W moim domu żona nie gotuje. Zreszt± (mam nadzieję, że szanowne Panie mi wybacz±) kobietom powierzyłbym rz±dzenie krajem ale na Boga...NIE KUCHNIĘ. |
| Nadrzędny |
|
Re: Ryba w czosnku - cz. 2 (Wynik: 1) przez old_rysiu (old_rysiu@wedkarskie.pl) dnia 10-03-2004 o godz. 19:53:51 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Tu sie z Tob± zgodzę. Podobno mężczyzna ma więcej tych receptorów smaku niż kobieta. Dlatego najlepsi kucharze - to mężczyĽni. Dlaczego zatem kobieta siedzi w kuchni? No wła¶nie - to czasami a moze przede wszystkim lenistwo nasze. Lubimy być obsługiwani i czasami narzekac, że co¶ przesolone lub mało aromatyczne. :-) Poza tym, juz tak sie w kulturze utarło - baby do garów. Sam jestem kucharzem. Lubie sobie (za¶ w szczególno¶ći innym) co¶ upichcić. Co do ryb jednak jestem za smakiem naturalnym. S± jednak rybki - jak np karp, gdzie ingerencja smakowa jest wskazana. Przeciwieństwem takiej ingerencji jest szczupak, lipień, prawdziwy potok, lin, kara¶ i nawet leszcz. |
| Nadrzędny |
|
|