Pstr±gi osi±gaj± szybko¶ć do 35 km/h, łososie 39 km/h. Najszybszymi rybami s±: tuńczyk 75 km/h, marlin 80 km/h, włócznik 90 km/h.
|
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520
UŻYTKOWNICY
Goscie 857
Zalogowani 0
Wszyscy 857
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
|
|
|
|
lecek: Byłem z wizyt± na
Dunajcu. Łowiłem jeden
dzień, potem
pojechałem ...(135825) May 21, @ 21:49:46
lecek: Byłem z wizyt± na
Dunajcu. Łowiłem jeden
dzień, potem
pojechałem ...(135825) May 21, @ 21:47:44
mario_z: Kurcze, prawie połowa
maja a ja tylko dwa
razy byłem na
szczupaka ...(135825) May 12, @ 18:58:21
jjjan: W zatoce też s±. ...(135825) May 10, @ 17:13:10
krzysztofCz: Dla
zainteresowanych...
belony już s± :hihi ...(135825) May 06, @ 14:00:14
krzysztofCz: Bo na mnie blisko¶ć
morza tak wpływa
:hihi ...(613997) Apr 28, @ 11:30:49
dzas: widocznie emeryci z
mojego otoczenia s±
jacy¶ zużyci, nie to
co K ...(613997) Apr 26, @ 18:57:18
krzysztofCz: Kamil... bo Dż±sik nie
wie co emeryci lubi±
najbardziej (i mog± ...(613997) Apr 26, @ 16:41:35
Tiur:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(613997) Apr 26, @ 00:02:06
dzas:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(613997) Apr 24, @ 21:24:03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść. |
|
|
Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez Kowalski dnia 27-04-2009 o godz. 15:15:18 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Hi hi...Czez się zabrał za dojenie, to ja za linię.
Narysuj mi najmniejsz± linię oporu, bardzo proszę. Jeszcze nigdy takowej nie widziałem. |
| Nadrzędny |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez Czez dnia 27-04-2009 o godz. 15:27:52 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Ze skórk± masz rację. Pisałem o tym przy okazji przepisu na halaszle. Ale jest sposób na skórkę polegaj±cy na zahartowaniu papryczki tj. przesmażeniu na rozgrzanym tłuszczu. Po takim zabiegu czas jaki¶ skórka nie będzie odchodzić. Oczywi¶cie je¶li zachodzi potrzeba dłuższej obróbki, to pozostaje tylko obieranie ze skórki. |
| Nadrzędny |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez fishmaniac dnia 27-04-2009 o godz. 15:44:18 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Wiem, bo zastosowałem się do tej rady przy robieniu wła¶nie zupy:).Fajnie taka papryka smakuje też w sałatce(najlepiej je¶li w parze z suszonymi pomidorami).
W potrawach smażonych paprykę wrzucam na koniec,żeby była ciepła.Nie lubię rozgotowanych warzyw.Musz± chrupać i basta!:) |
| Nadrzędny |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez old_rysiu dnia 27-04-2009 o godz. 22:53:45 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Postaraj się nie obierać skórki, wrzucić wszystko na zimny tłuszcz i zobaczysz czy jest dobre czy złe. Zapewniam Cię, że nie chciałem przygotować surowej papryki a skórka mi nie przeszkadza i trzyma się doskonale mi±ższu. Jeste¶ jedyny, który napisałe¶, że spróbujesz to zrobić. Uwierz, że mało z tym roboty a danie warte smakosza. Tłuszcz możesz wybrać dowolny, a jak będziesz miał z kaczki - nie musisz się obawiać złego mieszania smaków.
Mam nadzieję, że niedługo zobaczę komentarz po zjedzeniu tego dania. |
| Nadrzędny |
|
|