Czy wiesz, że...
Samica sandacza składa od 25 do 500 tys., a jak podaj± niektóre Ľródła do 900 tys. sztuk jaj (¶rednio 200 tys./1 kg masy ciała). Na tarło wraca co roku w te same miejsca tarliskowe.

Konto/logowanie
Members List ZAREJESTROWANI
 Ostatni Tobiasz
 Dzisiaj 0
 Wczoraj 0
 Wszyscy 4520

 UŻYTKOWNICY
 Goscie 565
 Zalogowani 0
 Wszyscy 565

Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj

Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj
aby zalogować się!

Na forum napisali
krzysztofCz: Bo na mnie blisko¶ć morza tak wpływa :hihi ...(465713) Apr 28, @ 11:30:49

dzas: widocznie emeryci z mojego otoczenia s± jacy¶ zużyci, nie to co K ...(465713) Apr 26, @ 18:57:18

krzysztofCz: Kamil... bo Dż±sik nie wie co emeryci lubi± najbardziej (i mog± ...(465713) Apr 26, @ 16:41:35

Tiur: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(465713) Apr 26, @ 00:02:06

dzas: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(465713) Apr 24, @ 21:24:03

mario_z: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(465713) Apr 21, @ 18:55:22

krzysztofCz: Podoba mi się Twój plan w punkcie (3) :hihi ...(465713) Apr 04, @ 12:47:07

lecek: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(465713) Apr 03, @ 19:46:58

krzysztofCz: Tylko nie miej złudzeń, że na emeryturze będziesz miał więcej cza ...(465713) Apr 03, @ 15:57:03

lecek: Jeszcze (jak dla mnie) to trochę mało czasu Mój pracodawca wyz ...(465713) Apr 03, @ 10:34:12


Artykuły komentowali
Krzysztof46 w ''Znowu Ta Szwecja'': Szkoda panowie ze sié nie oglaszacie .Chétnie dokoptowalbym do fajnej ekipy ...
Karpiarz w ''Usuwanie usterek w wagglerach i sliderach Dino.'': Ot fachura jestes Jotes. Pozdrawiam i dzieki za cenne wskazowki.
grubyzwierz w ''Znowu Ta Szwecja'': hmhmh... Mówisz Jacek, że Szwecja.. ? Kto wie, kto wie... :)
krzysztofCz w ''Znowu Ta Szwecja'': Janku czekamy na now± relację :-)
old_rysiu w ''Znowu Ta Szwecja'': A my pozdrawiamy z Polen :-)
jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Jeszcze nie do końca.
Ekipa pozdrawia że Sweden.🙂

Zenon w ''Znowu Ta Szwecja'': Dlaczego "znowu" czyżby się znudziła?

Miło widzieć znajome pyszcz...

jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Gdyby popłyn±ć w czwartek w dzień, to do Karlskrony, bilet dla czterech plus...
dzas w ''Znowu Ta Szwecja'': koszta zależ± od tego ile pijesz... :) bez tego w 2,5 tysia za dwa tygodnie ...
the_animal w ''Znowu Ta Szwecja'': ¦wietna wyprawa - ekipa wiadomo - chętnie dowiedział bym się jakie koszta s±...

Rozmaito¶ci
» Pomocnik
» Regulamin PW
» Przeszukiwanie zasobów
» Przeszukiwanie forum
» Łowca Okazów 2010
» Grand Prix Czatu
» Prognoza pogody
» O¶rodki i stanice wędkarskie
» Rejestracja łódki
» Interaktywne krzyżówki

Recenzje
· JAXON ZX MACHINE 400
· MacTronic NICHIA HLS-1NL2L
· TUBERTINI GORILLA UC4 FLUOROCARBON
· Daiwa Exceler Style F
· Namiot Fjord Nansen
· Mikado NSC Feeder
· Wędzisko Mikado NSC 360 Feeder Nanostructure
· Mistrall Bavaria 2,7
· żyłka DUAL BAND
· Mikado T-Rex Bolognese 600

Filmoteka
Sum 200cm

Dodał: avallone78
Dodany: 14th Feb 2011
Odsłon: 2269
Ocena: 0.00 Ocen: 0

X targi Na Ryby ZAJAWKA

Dodał: jarecki74
Dodany: 19th Mar 2010
Odsłon: 2046
Ocena: 1.00 Ocen: 1

Boleń Wojtka

Dodał: wojto-ryba
Dodany: 23rd Dec 2009
Odsłon: 2161
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 5/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2296
Ocena: 5.00 Ocen: 4

Żerowanie karpi 4/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2128
Ocena: 5.00 Ocen: 2

Żerowanie karpi 3/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2185
Ocena: 4.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 2/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2092
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 1/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2138
Ocena: 2.00 Ocen: 1

Sum Odrzański

Dodał: jarokowal
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2497
Ocena: 5.00 Ocen: 3

Hol suma

Dodał: Marek_b
Dodany: 22nd Mar 2009
Odsłon: 2323
Ocena: 5.00 Ocen: 3


Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.

Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować

Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1)
przez Karpiarz (karpiarz@arcor.de) dnia 17-09-2005 o godz. 15:02:39
(Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość)
Tutaj zgadzam sie z Oldim - hiszpanskie kielbasy sa niezjadliwe - kiedys wybralem parowki ktore naprawde przypominaly ksztaltem a nawet kolorem nasze - fisako - nie do przelkniecia. Naturalnie ze zabieramy jedzenie , herbate i kawe jak zwykle zreszta Oldi ze soba.


| Nadrzędny

Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1)
przez old_rysiu (old_rysiu@wedkarskie.pl) dnia 17-09-2005 o godz. 15:54:05
(Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość)
Czez jest młodym człowiekiem, który potrafi zasmakować róznych kuchni ¶wiata. My tradycjonali¶ci, którzy z racji wieku mamy zakodowane smaki, takie orientalne i zupełnie inne smaki nie przekonywuj± nas. Być może nasz kolega Czez polubił nawet hiszpańsk± herbatkę. Ja mogę tylko go podziwiać.


| Nadrzędny

Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1)
przez robert67 (szczupak67@msn.com) dnia 18-09-2005 o godz. 11:47:54
(Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość)
No i prosze na co mi przyszlo!:-),stawac w obronie hiszpanskiej kielbasy!A jednak.Nie znam wielu hiszpanskich "specjalow"ale"Chorizo"znam i bardzo mi smakuje!Oczywiscie nie na goraco!!!:-)."Zaczolem sie"z Chorizo juz na poczatku pobytu we Francji.Obok wedzonych szynek czy salami jest bardzo dobrym dodatkiem do "aperitive".Smakuje w roznych klimatach(juz sprawdzalem)ale warunek jest zawsze ten sam.Przed obiadem, szklaneczka dobrego alkoholu!!!Whisky,Rum z tonikiem i cytryna badz Pastis(do niego tez sie przekonalem)i owe trunki przegryzamy w/w.Alkohol jak wiadomo zaostrza apetyt a przekaski w postaci przeroznych wedlin innych wyrobow miesiarskich lagodnie tonuja nasz zapal na danie glowne.Tak wiec Chorizo ma swoje zastosowanie :-)))


| Nadrzędny

Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1)
przez old_rysiu (old_rysiu@wedkarskie.pl) dnia 18-09-2005 o godz. 19:22:40
(Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość)
Robercie, może te chorizo należało je¶ć tylko na zimno. Powiedz mi zatem, czy znajdziesz w Hiszpanii taki wyrób jak nasza normalna kiełbasa, któr± można podać na gor±co?


| Nadrzędny

Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1)
przez Esox dnia 19-09-2005 o godz. 17:11:20
(Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość)
Hmmm - a może lepiej by smakowała, gdyby to była kiełbaska "made by Old_Rysiu" a nie "made in Old_Rysiu". Kiełbaska wyprodukowana w Old_Rysiu - jakkolwiek ciekawie to brzmi - jawi się jednak daniem zbyt egzotycznym... :)))


| Nadrzędny
Pogawędki Wędkarskie - portal dla wszystkich wędkarzy!
Redakcyjna poczta: redakcja@pogawedki-wedkarskie.pl

Redakcja serwisu w składzie: Jarbas, Marek_b, -, -, -, -

Wszystkie teksty i zdjęcia opublikowane w portalu s± utworami w rozumieniu prawa autorskiego i podlegaj± ochronie prawnej. Kopiowanie, powielanie, "crosslinking" i jakiekolwiek inne formy wykorzystywania cudzej własno¶ci intelektualnej i twórczej bez zgody wła¶cicieli praw autorskich s± zabronione prawem.

Wszelkie znaki towarowe s± własno¶ci± ich prawowitych wła¶cicieli, za¶ ich użycie dozwolone jest wył±cznie po uzyskaniu zgody.

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. license.
Tworzenie strony: 0.08 sekund :: Zapytania do SQL: 76