Gdyby sprzęt zapewniał złowienie ryb za każdym razem i w każdych warunkach, wędkarstwo straciłoby swój urok.
|
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520
UŻYTKOWNICY
Goscie 810
Zalogowani 0
Wszyscy 810
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
|
|
|
|
mario_z: Kurcze, prawie połowa
maja a ja tylko dwa
razy byłem na
szczupaka ...(135148) May 12, @ 18:58:21
jjjan: W zatoce też s±. ...(135148) May 10, @ 17:13:10
krzysztofCz: Dla
zainteresowanych...
belony już s± :hihi ...(135148) May 06, @ 14:00:14
krzysztofCz: Bo na mnie blisko¶ć
morza tak wpływa
:hihi ...(612404) Apr 28, @ 11:30:49
dzas: widocznie emeryci z
mojego otoczenia s±
jacy¶ zużyci, nie to
co K ...(612404) Apr 26, @ 18:57:18
krzysztofCz: Kamil... bo Dż±sik nie
wie co emeryci lubi±
najbardziej (i mog± ...(612404) Apr 26, @ 16:41:35
Tiur:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(612404) Apr 26, @ 00:02:06
dzas:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(612404) Apr 24, @ 21:24:03
mario_z:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(612404) Apr 21, @ 18:55:22
krzysztofCz: Podoba mi się Twój
plan w punkcie (3)
:hihi ...(612404) Apr 04, @ 12:47:07
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść. |
|
|
Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować |
|
Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1) przez Karpiarz (karpiarz@arcor.de) dnia 17-09-2005 o godz. 15:02:39 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Tutaj zgadzam sie z Oldim - hiszpanskie kielbasy sa niezjadliwe - kiedys wybralem parowki ktore naprawde przypominaly ksztaltem a nawet kolorem nasze - fisako - nie do przelkniecia. Naturalnie ze zabieramy jedzenie , herbate i kawe jak zwykle zreszta Oldi ze soba. |
| Nadrzędny |
|
Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1) przez old_rysiu (old_rysiu@wedkarskie.pl) dnia 17-09-2005 o godz. 15:54:05 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Czez jest młodym człowiekiem, który potrafi zasmakować róznych kuchni ¶wiata. My tradycjonali¶ci, którzy z racji wieku mamy zakodowane smaki, takie orientalne i zupełnie inne smaki nie przekonywuj± nas. Być może nasz kolega Czez polubił nawet hiszpańsk± herbatkę. Ja mogę tylko go podziwiać. |
| Nadrzędny |
|
Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1) przez robert67 (szczupak67@msn.com) dnia 18-09-2005 o godz. 11:47:54 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | No i prosze na co mi przyszlo!:-),stawac w obronie hiszpanskiej kielbasy!A jednak.Nie znam wielu hiszpanskich "specjalow"ale"Chorizo"znam i bardzo mi smakuje!Oczywiscie nie na goraco!!!:-)."Zaczolem sie"z Chorizo juz na poczatku pobytu we Francji.Obok wedzonych szynek czy salami jest bardzo dobrym dodatkiem do "aperitive".Smakuje w roznych klimatach(juz sprawdzalem)ale warunek jest zawsze ten sam.Przed obiadem, szklaneczka dobrego alkoholu!!!Whisky,Rum z tonikiem i cytryna badz Pastis(do niego tez sie przekonalem)i owe trunki przegryzamy w/w.Alkohol jak wiadomo zaostrza apetyt a przekaski w postaci przeroznych wedlin innych wyrobow miesiarskich lagodnie tonuja nasz zapal na danie glowne.Tak wiec Chorizo ma swoje zastosowanie :-))) |
| Nadrzędny |
|
Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1) przez old_rysiu (old_rysiu@wedkarskie.pl) dnia 18-09-2005 o godz. 19:22:40 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Robercie, może te chorizo należało je¶ć tylko na zimno. Powiedz mi zatem, czy znajdziesz w Hiszpanii taki wyrób jak nasza normalna kiełbasa, któr± można podać na gor±co? |
| Nadrzędny |
|
Re: Rosół Czeza dla Sazana (Wynik: 1) przez Esox dnia 19-09-2005 o godz. 17:11:20 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Hmmm - a może lepiej by smakowała, gdyby to była kiełbaska "made by Old_Rysiu" a nie "made in Old_Rysiu". Kiełbaska wyprodukowana w Old_Rysiu - jakkolwiek ciekawie to brzmi - jawi się jednak daniem zbyt egzotycznym... :))) |
| Nadrzędny |
|
|