Gło¶ny, becz±cy odgłos, rozlegaj±cy się wiosn± na podmokłych ł±kach wydawany jest przez bekasy kszyki, za pomoc± sterówek (piór) ogona.
|
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520
UŻYTKOWNICY
Goscie 546
Zalogowani 0
Wszyscy 546
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
|
|
|
|
|
krzysztofCz: Bo na mnie blisko¶ć
morza tak wpływa
:hihi ...(500573) Apr 28, @ 11:30:49
dzas: widocznie emeryci z
mojego otoczenia s±
jacy¶ zużyci, nie to
co K ...(500573) Apr 26, @ 18:57:18
krzysztofCz: Kamil... bo Dż±sik nie
wie co emeryci lubi±
najbardziej (i mog± ...(500573) Apr 26, @ 16:41:35
Tiur:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500573) Apr 26, @ 00:02:06
dzas:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500573) Apr 24, @ 21:24:03
mario_z:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500573) Apr 21, @ 18:55:22
krzysztofCz: Podoba mi się Twój
plan w punkcie (3)
:hihi ...(500573) Apr 04, @ 12:47:07
lecek:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500573) Apr 03, @ 19:46:58
krzysztofCz: Tylko nie miej
złudzeń, że na
emeryturze będziesz
miał więcej cza ...(500573) Apr 03, @ 15:57:03
lecek: Jeszcze (jak dla mnie)
to trochę mało czasu
Mój
pracodawca wyz ...(500573) Apr 03, @ 10:34:12
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść. |
|
|
Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować |
|
Re: Ryba w czosnku - cz. 3 (Wynik: 1) przez Czez dnia 19-04-2004 o godz. 08:55:58 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Oldi - lito¶ci :-) Będę opowiadał po kolei.
Wycięcie skrzeli i wyjęcie oczu ryby przed jej przygotowaniem uznałem za rzecz tak oczywist±, że juz o tym nie pisałem :(
Je¶li chodzi o lepienie się mięska, to vide moje uwagi do frykadeli, czyli stężenie w lodówce, choc olej to też dobry sposób.
Co do majonezu to faktycznie piszę o soli, ale nie o posoleniu żółtka. Mea culpa.
Natomiast faktycznie niezbyt precyzyjnie opisuję wlewanie oliwy do żółtek, ale specjalnie doprecyzować się tego nie da, bo je¶li bym miał to opisać precyzyjnie to by wygl±dało tak : wlewamy jedna kroplę oliwy i ucieramy, po chwili dolewamy drug± kroplę oiliwy i ucieramy.....kiedy już utrzemy połowę majonezu możemy dolewać oliwę po 3 - 4 krople i ucieramy... Trochę to nudne by było ;-) A tak na marginesie jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz - po prostu trzeba spróbować to zrobić bo praktyki żadne opisy nie zast±pi± :-) |
| Nadrzędny |
|
Re: Ryba w czosnku - cz. 3 (Wynik: 1) przez old_rysiu (old_rysiu@wedkarskie.pl) dnia 19-04-2004 o godz. 20:57:49 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Dobra Czez - zostawmy ten majonez - znowu widzę błędy w opisie, ale zgadzam się z Tob±. Spartaczy każdy, kto będzie to robił po raz pierwszy, chyba, że będzie widział jak to robić. |
| Nadrzędny |
|
|