W sumie masz rację.
Możemy pomilczeć sobie wymownie dalej.
W końcu nie ma nic nowego pod słońcem, wszystko już było. :?
A tym czasem zapadła decyzja że mamy przyjąć ,,miasteczko'' muzułmanów.
klik
A z drugiej strony strony odmawia się pomocy ewakuacji rodaków z ogarniętego wojną >>Mariupola<< .
Nie da się odmówić ,,geniuszu'' POpapranym rządom naszych ,,jelit'' politycznych.
artur Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 08, 2002 Posty: 2182
Kraj: Polska
Wysłany: Sro Wrz 23, 2015 7:19 am Temat postu:
Polska wyłamała się i zdradziła sąsiadów z Grupy Wyszehradzkiej, jako jedyna głosowała za, bo tak Merkelowa i lewactwo unijne nakazało Kopaczowej. Przyjdzie moment kiedy sąsiedzi wypną się na nas i będzie to bolało nas Polskę i to bardzo. _________________ Koniec żartów Panowie, zaczęły się schody.
"Karabin czasem sam strzela, ale trafiać to trza umić "
krzysztofCz RZEP
Dołšczył: Jul 01, 2006 Posty: 2574
Wysłany: Sro Wrz 23, 2015 7:03 pm Temat postu:
Artur, sąsiedzi i ci bliżsi, i ci dalsi to na nas zawsze się wypinali... niestety...
losos24 Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Sep 20, 2006 Posty: 906
Kraj: Polska Miejscowoć: Oława
Wysłany: Sro Wrz 23, 2015 9:09 pm Temat postu:
Panowie, bez urazy, ale idźcie na ryby. Piszcie o tym jak brały albo nie brały.
Proszę przestańcie pitolić jak potłuczeni, nie wystarczy onetów, interi, TVN, wybiórczej, jeszcze tutaj tego nam naprawdę trzeba. Proponuję zawiesić wszelkie takie polityczno popaprane dyskusje, przynajmniej tutaj albo przede wszystkim tutaj.
pozdrawiam serdecznie _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
farti Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jan 19, 2003 Posty: 1983
Kraj: UK Miejscowoć: ...
Wysłany: Sob Wrz 26, 2015 9:42 pm Temat postu:
Losoś , bez urazy ale ..
Regulamin Forum Pogawędek Wędkarskich
Off Topic :
cyt. ,, Miejsce dyskusji na tematy luźno lub w ogóle nie powiązane z wędkarstwem''
Nie chcesz nie czytaj, nie ma obowiązku. Jak ktoś ma ochotę czyta,piszę lub omija szerokim łukiem. Jak mnie coś nie interesuje nie zaglądam do tego i nie umoralniam .
Nie uważasz że to dobra dewiza ?
losos24 Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Sep 20, 2006 Posty: 906
Kraj: Polska Miejscowoć: Oława
Wysłany: Sob Wrz 26, 2015 10:38 pm Temat postu:
_________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
jjjan Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Nov 17, 2002 Posty: 2420
Wysłany: Nie Wrz 27, 2015 11:49 am Temat postu:
Regulamin regulaminem, ale jak by nie szukać na Pogawędkach, to w żadnym dziale nie poruszamy tematów politycznych ani religijnych.
Moim zdaniem to jest bardzo dobry zwyczaj, który mam wielką nadzieję, że się nie zmieni.
krzysztofCz RZEP
Dołšczył: Jul 01, 2006 Posty: 2574
Wysłany: Nie Wrz 27, 2015 12:55 pm Temat postu:
jjjan napisał:
Regulamin regulaminem, ale...
ale... kiedy ja jestem apolityczny w swej polityczności, religijny w swej niereligijności, niewierzący w swej wierze a wierny w swej religii, jak chcący pisać to niemogący, jak mogący to niechcący, jak jest trochę widno a trochę ciemno, to mam pisać czy nie pisać ?... oto jest pytanie...
a tak w ogóle to wytnij to wszystko co zaśmieca ten temat, który jest Twój przecież
lecek Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 12, 2002 Posty: 1511
Kraj: Polska Miejscowoć: Warszawa-Tarnów
Wysłany: Wto Wrz 29, 2015 7:25 am Temat postu:
Mimo dopuszczalności swobody tematycznej ( w granicach przyzwoitości i zdrowego rozsądku) pilitykierskiemu mąceniu tu wody stanowcze - nie i precz!! :P A nawet Won! _________________ Lecek
Wszystkie czasy w strefie Idż do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2