No, nie powiem, prawie jak w domu!
Fajnie, że powstał taki dział (mimo że byłem przeciwny rozdrabnianiu forum).
Dzepetto, Farti, Animal, Ziomek, Tirith27, KrzysztofCz i inni równie mocno zajawieni kropkami - w dużej mierze od nas zależy czy ten dział będzie tętnił życiem.
Więc albo na ryby, albo do klawiatury!
dzepetto Redaktor Portalu
Dołšczył: Jan 14, 2007 Posty: 3532
Kraj: Polska Miejscowoć: Łężyca
Wysłany: Piš Lut 01, 2013 10:31 pm Temat postu:
Mówi się trudno, będę drugi, o ile ktoś przede mną posta nie wyśle... Są nowe fora, tylko do zakładki dorzucić jeszcze trzeba... Piszcie Baby i Chłopy, dzielcie się zdjęciami przynęt, trikami i fotorelacjami z wypraw. Darz bór!
ZIPPO Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 16, 2006 Posty: 1607
Kraj: Norwegia Miejscowoć: Sola
Wysłany: Piš Lut 01, 2013 10:39 pm Temat postu:
Natomiast ja będę próbował się czegoś dowiedzieć, bo przecież nie można wiecznie, mając wokół pstrągi i łososie, jeździć na szczupaki do Szwecji .
dzepetto Redaktor Portalu
Dołšczył: Jan 14, 2007 Posty: 3532
Kraj: Polska Miejscowoć: Łężyca
Wysłany: Piš Lut 01, 2013 10:50 pm Temat postu:
Zippo, zacznij od kupienia normalnego sprzętu, bo tymi ultralightami do 100 gramów i wyciągarkami zamiast kołowrotków nie poszalejesz
hromehunter Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Feb 14, 2003 Posty: 444
Kraj: Canada Miejscowoć: Toronto
Wysłany: Sob Lut 02, 2013 12:23 am Temat postu:
Salmonoidy ? gdzie ? . Nie widze tego dzialu , Jeszcze nic nie pilem , czyzby to bylo przyczyna tego ?;). _________________ Don't venture into the 'dark' side too deep...it's the skills that count.
ZIPPO Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 16, 2006 Posty: 1607
Kraj: Norwegia Miejscowoć: Sola
Wysłany: Sob Lut 02, 2013 9:43 am Temat postu:
hromehunter napisał:
Salmonoidy ? gdzie ? . Nie widze tego dzialu , Jeszcze nic nie pilem , czyzby to bylo przyczyna tego ?;).
Nowe fora są dostępne z poziomu forum głównego, na rozwijanym menu jeszcze ich nie ma. Ale będą : .
farti Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jan 19, 2003 Posty: 1983
Kraj: UK Miejscowoć: ...
Wysłany: Sob Lut 02, 2013 6:15 pm Temat postu:
ZIPPO napisał:
hromehunter napisał:
Salmonoidy ? gdzie ? . Nie widze tego dzialu , Jeszcze nic nie pilem , czyzby to bylo przyczyna tego ?;).
Nowe fora są dostępne z poziomu forum głównego, na rozwijanym menu jeszcze ich nie ma. Ale będą : .
No właśnie też trafiłem przypadkiem.
Trzeba koniecznie podpiąć do rozwijania , czy jak to się tam nazywa. 8)
Od kilku dni czekam aż się pojawi, a tu jak się okazuje jest ! 8O
krzysztofCz RZEP
Dołšczył: Jul 01, 2006 Posty: 2574
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 7:32 am Temat postu:
ZIPPO napisał:
...bo przecież nie można wiecznie, mając wokół pstrągi i łososie, jeździć na szczupaki do Szwecji .
Potrafisz człowieka pracującego w niedzielę dobić i zdołować
A swoją drogą też te "podfora" znalazłem przypadkowo. Widzę, że jest morskie to idę tam zobaczyć.
No, nie powiem, prawie jak w domu!
Fajnie, że powstał taki dział (mimo że byłem przeciwny rozdrabnianiu forum).
Dzepetto, Farti, Animal, Ziomek, Tirith27, KrzysztofCz i inni równie mocno zajawieni kropkami - w dużej mierze od nas zależy czy ten dział będzie tętnił życiem.
Więc albo na ryby, albo do klawiatury!
Pietruch od kilku lat odpuściłem nieco kropkom nastawiając się głównie na tęczole i lipienie o nich mogę coś czasem skrobnąć, ewentualnie wrzucić jakąś fotkę
Jednak w tym roku mam zaproszenie na jakąś tajną kropkowaną wodę gdzieś na pomorzu to może akurat coś będzie do wstawienia No i na jętce też ze 2 razy obowiązkowo pojadę na swoje wody ;)
Pietruch od kilku lat odpuściłem nieco kropkom nastawiając się głównie na tęczole i lipienie o nich mogę coś czasem skrobnąć, ewentualnie wrzucić jakąś fotkę
Ale forum to _salmonidy! :
Więc spełniasz wymogi tegoż forum w 100%. Bez krępacji dawaj lipasy i teczaki.