Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deamonPL Pogawędkowy twardziel
Kraj: UK Miejscowość: Manchester |
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 6:57 pm Temat postu: Szwecja w lipcu ! |
|
|
Witam pogawedkowiczow,
W lipcu na pocz±tku 2 tygodnia,planuje wyjechać do Szwecji
w okolice miasta Eksjo. Szukam 2,3 osób chętnych które chciałyby
Wybrać się razem ze mn± na tydzień czasu,poganiac za rybkami.
Będzie to mój pierwszy wyjazd a startujemy z okolic Elbl±ga.
Dokładniejsze info podam chetym na maila lub PW.
Powiem tylko ze koszt takiej wyprawy to ok.800 zł +prom i wyżywienie.
Pozdrawiam Deamonpl _________________ www.facebook.com/WoblerTV |
|
|
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Odswiezajac temat, chciałbym zapytać się czy możecie polecić jakie¶ sprawdzone tanie miejsce w którym można wynajc domek do 1000zl? Nie musi to być koniecznie Eksjo,rownież inne miejsca do 500-600km od Karlskrony? Wszelkie dodatkowe informacje rownież bed± przydatne a wiem, ze znajdzie się na forum kilka osób które już w tym kraju bywaly. Nie chce żeby¶cie odkrywali przede mn± i innymi użytkownikami swoje tajne lowiska. Za wszelka pomoc będę wdzięczny. Pozdrawiam _________________ www.facebook.com/WoblerTV |
|
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Panowie co z wami? Szczerze mowiac to liczylem na jakiekolwiek porady z waszej strony, przeciez jest tu mnostwo osob ktore do Szwecji jezdza regularnie. Czemu wszyscy milcza? Zbieram wszelkie info na ten temat i juz staram sie jakos przygotowywac ale nikt nie chce mi za bardzo w tym pomoc, a przeciez od tego sa Pogawedki i Wy!!! _________________ www.facebook.com/WoblerTV |
|
|
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 4:29 pm Temat postu: |
|
|
Będzie bieda z takimi informacjami. Od lat łowiska tam s± pilnie skrywane przed hurtowymi łowcami szczupaków. Będziesz musiał sam wytyczyć sobie szlak. W tym roku gorszy a już kolejny coraz lepszy. |
|
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Tak czy inaczej dzieki wielkie Rysiu.Ale nie koniecznie szukam info dotyczacych lowisk. Bardziej chodzi mi o sprawdzone i niedrogie jak wczesniej pisalem do 1000zl zakwaterowanie tzn.domek (dla 2 osob jak narazie) i wszystko co sie z tym dotyczy(lodka,odleglosc od lowiska,wyposazenie domku itp). _________________ www.facebook.com/WoblerTV |
|
|
stef Skrobacz pospolity
Kraj: Polska
|
Wysłany: Czw Sty 13, 2011 10:52 am Temat postu: |
|
|
tak na szybko
A jak chcesz mieć satysfakcję z własnego szukania to wpisz w googlownicę stuga, stugor i np. region lub miasteczko w pobliżu.
tu też |
|
|
stef Skrobacz pospolity
|
|
|
abal Czy¶ciciel gumiaków
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Ja wybieram się końcem lipca, ale bardziej na północ, czyli do tych 500 km musiał by¶ dołożyć jeszcze 1000 km. Je¶li masz ochotę na dłuższ± podróż to daj znać. Koszt pobytu to około 20 zł od osoby za dzień czyli nie jest aż tak drogo. |
|
|
jaca Nastawiacz podpórek
Kraj: Polska Miejscowość: Jelenia Góra |
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 7:36 pm Temat postu: |
|
|
deamonPL napisał: |
Tak czy inaczej dzieki wielkie Rysiu.Ale nie koniecznie szukam info dotyczacych lowisk. Bardziej chodzi mi o sprawdzone i niedrogie jak wczesniej pisalem do 1000zl zakwaterowanie tzn.domek (dla 2 osob jak narazie) i wszystko co sie z tym dotyczy(lodka,odleglosc od lowiska,wyposazenie domku itp). |
napisz do mnie na prva, moze co¶ pomogę |
|
|
grubyzwierz Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Zielona Góra/Pszczew |
|
|
the_animal Pogawędkowy twardziel
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 8:43 pm Temat postu: |
|
|
Widziałem - fajna wyprawa , piękne widoki , ale ryb , prócz tej "metrówki" to na lekarstwo _________________ www.carpholic.pl
www.grubyzwierz.pl |
|
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 2:12 pm Temat postu: |
|
|
abal napisał: |
Witam. Ja wybieram się końcem lipca, ale bardziej na północ, czyli do tych 500 km musiał by¶ dołożyć jeszcze 1000 km. Je¶li masz ochotę na dłuższ± podróż to daj znać. Koszt pobytu to około 20 zł od osoby za dzień czyli nie jest aż tak drogo. |
Przeslij mi na pw wiecej szczegolow. Dokladnie gdzie,na co, na jak dlugo i co z transportem ;)) _________________ www.facebook.com/WoblerTV |
|
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Jaca napisał: |
deamonPL napisał: |
Tak czy inaczej dzieki wielkie Rysiu.Ale nie koniecznie szukam info dotyczacych lowisk. Bardziej chodzi mi o sprawdzone i niedrogie jak wczesniej pisalem do 1000zl zakwaterowanie tzn.domek (dla 2 osob jak narazie) i wszystko co sie z tym dotyczy(lodka,odleglosc od lowiska,wyposazenie domku itp). |
napisz do mnie na prva, moze co¶ pomogę |
Jaca jak mozesz to podeslij na pw jakies info Wszystko bedzie przydatne. Bede wdzieczny za pomoc _________________ www.facebook.com/WoblerTV |
|
|
OlsenWCP Czy¶ciciel gumiaków
Kraj: Polska Miejscowość: Częstochowa |
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 1:10 pm Temat postu: |
|
|
Ja i kilku moich znajomych bywali¶my w Szwecji, ale nigdy w okresie letnich wakacji. Wiosna i jesień. Je¶li jeste¶ zainteresowany jakimi¶ informacjami to daj znać. Tutaj masz krótki opis naszej wyprawy. W razie czego służę pomoc±. |
|
|
|