Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomoć |
SSG Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Apr 02, 2006 Posty: 4828
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:21 am Temat postu: Prywatna Wiadomość. |
|
|
Nie wiem czy to bład, czy nie. Dziś, po raz trzeci z rzędu, otrzymałem e-mail z powiadomieniem o nowej wiadomości. Wchodzę do skrzynki a tam nic nowego.
Rozumiem, że nadawca mógł wycofać wiadomość i mam nadzieję, ze to nie ta sama osoba. |
|
 |
Jarpo Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Oct 17, 2003 Posty: 2487
Kraj: Polska Miejscowoć: Osjaków |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:51 am Temat postu: |
|
|
Chyba poczta na PW coś szwankuje. _________________ Politycznej poprawności moje stanowcze NIE! |
|
 |
Woytas Redaktor Portalu

Dołšczył: Jul 15, 2003 Posty: 741
Kraj: Polska Miejscowoć: Brzeg |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 1:12 pm Temat postu: |
|
|
Dociu dopóki nie przeczytasz wiadomości - nadawca może ją usunąć. Moze wystąpił taki właśnie przypadek. _________________ Krytyk i eunuch z jednej są parafii - obaj wiedzą jak żaden nie potrafi  |
|
 |
dzepetto Redaktor Portalu

Dołšczył: Jan 14, 2007 Posty: 3532
Kraj: Polska Miejscowoć: Łężyca |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 1:19 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie. Może ktoś napisał Ci parę komplementów, potem przemyślał to i usunął. Teraz czekaj na obelgi :  |
|
 |
Gierek Łowca Klenia

Dołšczył: Mar 16, 2007 Posty: 974
Kraj: Polska Miejscowoć: Prudnik |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Woytas napisał: |
Dociu dopóki nie przeczytasz wiadomości - nadawca może ją usunąć. Moze wystąpił taki właśnie przypadek. |
Jeśli wiadomość została usunięta przez wysyłającego e-maila, przed przeczytaniem jej przez osobę do której została adresowana to komunikatu o nowej wiadomości nie powinno raczej być. Chyba : |
|
 |
Woytas Redaktor Portalu

Dołšczył: Jul 15, 2003 Posty: 741
Kraj: Polska Miejscowoć: Brzeg |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 1:53 pm Temat postu: |
|
|
stegie napisał: |
Woytas napisał: |
Dociu dopóki nie przeczytasz wiadomości - nadawca może ją usunąć. Moze wystąpił taki właśnie przypadek. |
Jeśli wiadomość została usunięta przez wysyłającego e-maila, przed przeczytaniem jej przez osobę do której została adresowana to komunikatu o nowej wiadomości nie powinno raczej być. Chyba : |
Chyba ... rozumiem, że przetestowałeś !
Zapewne wiadomość dla adresata, o otrzymaniu nowej wiadomości pojawia się po jej przeczytaniu przez niego. : _________________ Krytyk i eunuch z jednej są parafii - obaj wiedzą jak żaden nie potrafi  |
|
 |
Pawel66 Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Jan 22, 2007 Posty: 462
Kraj: Polska Miejscowoć: Piechowice |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 2:31 pm Temat postu: |
|
|
Zacytuję Hellera: Niczego nie można być pewnym, nawet tego, że niczego nie można być pewnym. |
|
 |
SSG Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Apr 02, 2006 Posty: 4828
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Mechanizm pw znam. :-) Ten post to po części dla zachęty, dla tej nieśmiałej osoby lub tych nieśmiałych osób. :-) Jedna się ujawniła i nie było to nic zdrożnego. :-) |
|
 |
Piwoniusz Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Nov 29, 2004 Posty: 1454
Kraj: USA
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Zgodnie z zaleceniami Redakcji wysyłam groźby i obelgi pocztą prywatną. Tymczasem osobnik zupełnie nie reaguje kompletnie na nic. Jestem bezradny i doprowadza mnie to do depresji, alkoholizmu oraz manii samobójczej w szczególności. Czy w takim przypadku Regulamin PW zezwala na wysłanie zdechłej ryby owiniętej w gazetę przykładem mafii ? Proszę o radę. Zwłaszcza jaka to ma być ryba ... z karpiowatych czy raczej drapiężna ?
: _________________ Podziemna Organizacja Rosówek Na Okonie. |
|
 |
Robert Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Apr 13, 2003 Posty: 3215
Kraj: Francja Miejscowoć: Selestat |
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 5:35 pm Temat postu: |
|
|
"Mąłże być drapieżną . Bądź ludożerczą będzie mile widziana pąd adresem… " |
|
 |
zabrze Łowca Węgorza

Dołšczył: Apr 05, 2003 Posty: 1857
Kraj: polska
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 1:05 pm Temat postu: |
|
|
Po co drapieżne małże . Najlepiej splesniały ser plesniowy i delikwent ma dość  _________________ Bercik
|
|
 |
pietruch Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Jul 08, 2004 Posty: 1317
Kraj: Polska Miejscowoć: Gdańsk |
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Piwoniusz napisał: |
Czy w takim przypadku Regulamin PW zezwala na wysłanie zdechłej ryby owiniętej w gazetę przykładem mafii ? Proszę o radę. Zwłaszcza jaka to ma być ryba ... z karpiowatych czy raczej drapiężna ?
: |
Pytanie tylko po co martwemu ryba? |
|
 |
|