Wysłany: Wto Lut 06, 2007 7:39 pm Temat postu: Avatar
Napisał do mnie ktoś maila z prośbą o zwolnienie avatara, bo to jego jest (on go stworzył) i się do niego przywiązał.
No i mam pytanie.
Czy mam prawo wybrać sobie dowolny avatar z bazy PW?
Czy wszystkie avatary są stworzone przez użytkowników? Czy część to zasoby z PW?
Jak stworzyć własny avatar? I jak go zabezpieczyć ,aby ktoś inny go nie używał (np. moja fota)?
Napisał do mnie ktoś maila z prośbą o zwolnienie avatara, bo to jego jest (on go stworzył) i się do niego przywiązał.
No i mam pytanie.
Czy wszystkie avatary są stworzone przez użytkowników? Czy część to zasoby z PW?
Jak stworzyć własny avatar? I jak go zabezpieczyć ,aby ktoś inny go nie używał (np. moja fota)?
Z góry dzięki za info
Niestety, ale dowolnego nie możesz sobie wybrać, jest kilka awartów, które są do dyspozycji forumowiczów, ale dokładnie nie wiem, które, najlepiej wyślij odpowiednio obrobione zdjęcie do administratora, który z zamieści Twój awart w galerii i wtedy będziesz mógł z niego korzystać.
W zakładce moduły masz zakładkę pobierz pliki, zaciągnij program Irfanviewi, Irfanview i irfanview pl, są one ci potrzebne do obróbki zdjęć _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miłość
Ostatnio zmieniony przez mario_z dnia Wto Lut 06, 2007 8:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
... no mojego nie bierz ;)
Avatary z nickami użytkowników w nazwie mają swoich "właścicieli" .Przeważnie są to zdjęcia użytkowników, jednak nie zawsze. I właśnie tak jest w tym przypadku. Ten avatar (plik) ma nazwę Przemek.gif i oznacza to ni mniej ni więcej, że właśnie do tego użytkownika należy. Natomiast avatary, które mają w nawie numery, np.: 007.gif, są "ogólnego" użytku.
ziomek napisał:
Nie jest to wcale skomplikowane, a opisane jest :
TUTAJ _________________ Krytyk i eunuch z jednej są parafii - obaj wiedzą jak żaden nie potrafi
mati1112 Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Aug 26, 2006 Posty: 373
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 4:31 pm Temat postu:
Tylko się o avatary nie kłóćcie!! :P
ziomek Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Nov 25, 2006 Posty: 1546
Kraj: Polska Miejscowoć: Tam gdzie Odra i Bóbr
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 8:31 pm Temat postu:
Dzięki wielkie za odpowiedzi!!
Ale za przeniesienie mojego posta do innego działu nie dziękuję, bo zgłupiałem jak go nie znalazłem tam gdzie był :-).