Czy wiesz, że...
Pierwsze informacje o błystce "dorożce" pojawiły się w 1746 r. w spisie inwentarza chłopskiego na Wileńszczyźnie "Dawne puszcze i wody".

Konto/logowanie
Members List ZAREJESTROWANI
 Ostatni Tobiasz
 Dzisiaj 0
 Wczoraj 0
 Wszyscy 4520

 UŻYTKOWNICY
 Goscie 248
 Zalogowani 0
 Wszyscy 248

Jesteœ anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj

Jesteœ stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj
aby zalogować się!

Na forum napisali
mario_z: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(385064) Apr 21, @ 18:55:22

krzysztofCz: Podoba mi się Twój plan w punkcie (3) :hihi ...(385064) Apr 04, @ 12:47:07

lecek: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(385064) Apr 03, @ 19:46:58

krzysztofCz: Tylko nie miej złudzeń, że na emeryturze będziesz miał więcej cza ...(385064) Apr 03, @ 15:57:03

lecek: Jeszcze (jak dla mnie) to trochę mało czasu Mój pracodawca wyz ...(385064) Apr 03, @ 10:34:12

krzysztofCz: Gratulacje Lecku. U mnie na morzu albo wieje... albo nie biorą : ...(59430) Apr 03, @ 09:01:48

krzysztofCz: To prawie wieczność... mam nadzieję, że dożyjemy do następnej zbi ...(385064) Apr 03, @ 08:58:12

lecek: Byliśmy w Ustroniu. Dwa dni wędkowania w Wiśle. Na miejscu okazał ...(59430) Apr 02, @ 19:02:39

jjjan: Wpłaciłem za następne dwa lata. Są dwie faktury, każda za rok. N ...(385064) Apr 02, @ 17:57:24

jjjan: Wszystkim wszystkiego dobrego ...(169) Mar 30, @ 08:46:37


Artykuły komentowali
Krzysztof46 w ''Znowu Ta Szwecja'': Szkoda panowie ze sié nie oglaszacie .Chétnie dokoptowalbym do fajnej ekipy ...
Karpiarz w ''Usuwanie usterek w wagglerach i sliderach Dino.'': Ot fachura jestes Jotes. Pozdrawiam i dzieki za cenne wskazowki.
grubyzwierz w ''Znowu Ta Szwecja'': hmhmh... Mówisz Jacek, że Szwecja.. ? Kto wie, kto wie... :)
krzysztofCz w ''Znowu Ta Szwecja'': Janku czekamy na nową relację :-)
old_rysiu w ''Znowu Ta Szwecja'': A my pozdrawiamy z Polen :-)
jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Jeszcze nie do końca.
Ekipa pozdrawia że Sweden.🙂

Zenon w ''Znowu Ta Szwecja'': Dlaczego "znowu" czyżby się znudziła?

Miło widzieć znajome pyszcz...

jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Gdyby popłynąć w czwartek w dzień, to do Karlskrony, bilet dla czterech plus...
dzas w ''Znowu Ta Szwecja'': koszta zależą od tego ile pijesz... :) bez tego w 2,5 tysia za dwa tygodnie ...
the_animal w ''Znowu Ta Szwecja'': Świetna wyprawa - ekipa wiadomo - chętnie dowiedział bym się jakie koszta są...

Rozmaitości
» Pomocnik
» Regulamin PW
» Przeszukiwanie zasobów
» Przeszukiwanie forum
» Łowca Okazów 2010
» Grand Prix Czatu
» Prognoza pogody
» Ośrodki i stanice wędkarskie
» Rejestracja łódki
» Interaktywne krzyżówki

Recenzje
· JAXON ZX MACHINE 400
· MacTronic NICHIA HLS-1NL2L
· TUBERTINI GORILLA UC4 FLUOROCARBON
· Daiwa Exceler Style F
· Namiot Fjord Nansen
· Mikado NSC Feeder
· Wędzisko Mikado NSC 360 Feeder Nanostructure
· Mistrall Bavaria 2,7
· żyłka DUAL BAND
· Mikado T-Rex Bolognese 600

Filmoteka
Sum 200cm

Dodał: avallone78
Dodany: 14th Feb 2011
Odsłon: 2243
Ocena: 0.00 Ocen: 0

X targi Na Ryby ZAJAWKA

Dodał: jarecki74
Dodany: 19th Mar 2010
Odsłon: 2009
Ocena: 1.00 Ocen: 1

Boleń Wojtka

Dodał: wojto-ryba
Dodany: 23rd Dec 2009
Odsłon: 2136
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 5/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2271
Ocena: 5.00 Ocen: 4

Żerowanie karpi 4/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2101
Ocena: 5.00 Ocen: 2

Żerowanie karpi 3/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2158
Ocena: 4.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 2/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2071
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 1/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2112
Ocena: 2.00 Ocen: 1

Sum Odrzański

Dodał: jarokowal
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2474
Ocena: 5.00 Ocen: 3

Hol suma

Dodał: Marek_b
Dodany: 22nd Mar 2009
Odsłon: 2292
Ocena: 5.00 Ocen: 3


[< Strona główna galerii | Wyœlij zdjęcie >]
11568 Zdjęcia

Strona główna galerii >> III Galeria — Pogawędkowe imprezy >> (A021) XXI Zlot Pogawędek - Mietków 2008 >> Gra wstępna :-)

Poprzednie zdjęcie - Gra wstępna :-) - Następne zdjęcie

Obiecująco to wyglądało i nie zawiodło nas!

Dodany przezwlodek
DodanyOct 20 2008
Obejrzenia804
Opis Obiecująco to wyglądało i nie zawiodło nas!

Wysłane komentarze

Monk
(2008-10-20)
Pitraszenie ostatniego posiłku okazało się cokolwiek kłopotliwe. ;)
losos24
(2008-10-20)
Nie kłopotliwe, tylko nieco ckliwe i łzawe, niektórych rozczuliła rozbierana cebula.
old rysiu
(2008-10-21)
Brawo!! Kolorek już prawie jest!
dzepetto
(2008-10-21)
Z "domku myśliwskiego" dobiegły takie zapachy, że pies francuza przestał u niego nocować :). Niestety nie przywykł do takiego jedzonka i od samych zapachów dostał skrętu kiszek :). Po dwóch dniach zlotu nie chciał nawet kiełbasy ruszyć :). Choć przypuszczam, że po prostu nie wiedział co się z nią robi, bo właściciel nie wyglądał na takiego, co oprócz ziemniaków coś psu do miski sypie :)))
zwiraz
(2008-10-21)
Skoro ten żurek był taki dobry jak tu piszecie to zarzućcie jakimś przepisem...;) No chyba, że to wielka tajemnica...
jarokowal
(2008-10-21)
Przepis powstawał podczas gotowania i podczas niego był zapominany.
old rysiu
(2008-10-22)
Tutaj wolę jak wypowie się Dzepetto. Myślicie, że On bez instrukcji szczegółowych porwałby się na taki rarytas? :-) Poza tym, mieliście chyba Munia.
sacha
(2008-10-22)
Czy do żuru zawsze trzeba dodawać kawałki papieru???
jarokowal
(2008-10-22)
Tak najlepsza jednak jest tektura, nie mieliśmy jednak takiej i ratowaliśmy się papierem toaletowym ;-)
A poważnie, to co widzisz to wędzony boczek ;-)
dzepetto
(2008-10-23)
Oldi przepis, który przesłałeś leżał cały czas na stole, a my po prostu wrzucaliśmy to, co Łosoś pokroił :))). Śląski żur to na pewno nie był, ale oławski niczego się wstydzić nie musi ;)). A tektura rzeczywiście najlepsza. Papier za szybko się rozgotowuje ;)). Co do Munia to przybył gdy żur był już gotowy. Zagarnął jedną łyżkę i stwierdził, że jest pyszny! :)
karpiarz
(2008-10-23)
Najwazniejsze ze zur Wam smakowal. Widze jednak ze cos zle Oldiego zrozumieliscie, na zdjeciu wiedze pokrojona w kostke cebulke i cale kawalki boczku - nie sadze zeby Oldi tak Wam napisal.Nalezalo boczek najpierw pokroic w kostke, rozkwarzyc go, a potem dodac cebulke i zeszklic ja na roztopionym juz boczku - ale skoro smakowalo,niema o czym gadac ;))
dzepetto
(2008-10-24)
Karpiarz boczek też był, to są wędzone gnaty i skórki. A żur.... nie będę kolejny raz go wychwalał, bo po co?

Chcesz skomentować? Najpierw musisz się zarejestrować!


Powered by: My_eGallery 2.7.9 AddOn Modules
© 2001 Copyright MarsIsHere.net

Pogawędki Wędkarskie - portal dla wszystkich wędkarzy!
Redakcyjna poczta: redakcja@pogawedki-wedkarskie.pl

Redakcja serwisu w składzie: Jarbas, Marek_b, -, -, -, -

Wszystkie teksty i zdjęcia opublikowane w portalu są utworami w rozumieniu prawa autorskiego i podlegają ochronie prawnej. Kopiowanie, powielanie, "crosslinking" i jakiekolwiek inne formy wykorzystywania cudzej własności intelektualnej i twórczej bez zgody właścicieli praw autorskich są zabronione prawem.

Wszelkie znaki towarowe są własnością ich prawowitych właścicieli, zaś ich użycie dozwolone jest wyłącznie po uzyskaniu zgody.

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. license.
Tworzenie strony: 0.17 sekund :: Zapytania do SQL: 24