Czy wiesz, że...
Samce żaby moczarowej, wiosną, w okresie godowym przybierają na kilka dni błękitny kolor.

Konto/logowanie
Members List ZAREJESTROWANI
 Ostatni Tobiasz
 Dzisiaj 0
 Wczoraj 0
 Wszyscy 4520

 UŻYTKOWNICY
 Goscie 424
 Zalogowani 1
 Wszyscy 425

Jesteœ anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj

Jesteœ stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj
aby zalogować się!

Na forum napisali
krzysztofCz: Podoba mi się Twój plan w punkcie (3) :hihi ...(380622) Apr 04, @ 12:47:07

lecek: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(380622) Apr 03, @ 19:46:58

krzysztofCz: Tylko nie miej złudzeń, że na emeryturze będziesz miał więcej cza ...(380622) Apr 03, @ 15:57:03

lecek: Jeszcze (jak dla mnie) to trochę mało czasu Mój pracodawca wyz ...(380622) Apr 03, @ 10:34:12

krzysztofCz: Gratulacje Lecku. U mnie na morzu albo wieje... albo nie biorą : ...(59426) Apr 03, @ 09:01:48

krzysztofCz: To prawie wieczność... mam nadzieję, że dożyjemy do następnej zbi ...(380622) Apr 03, @ 08:58:12

lecek: Byliśmy w Ustroniu. Dwa dni wędkowania w Wiśle. Na miejscu okazał ...(59426) Apr 02, @ 19:02:39

jjjan: Wpłaciłem za następne dwa lata. Są dwie faktury, każda za rok. N ...(380622) Apr 02, @ 17:57:24

jjjan: Wszystkim wszystkiego dobrego ...(165) Mar 30, @ 08:46:37

krzysztofCz: Święta już za pasem więc... Wszystkim życzę zdrowych, wesołych, R ...(165) Mar 29, @ 17:25:48


Artykuły komentowali
Krzysztof46 w ''Znowu Ta Szwecja'': Szkoda panowie ze sié nie oglaszacie .Chétnie dokoptowalbym do fajnej ekipy ...
Karpiarz w ''Usuwanie usterek w wagglerach i sliderach Dino.'': Ot fachura jestes Jotes. Pozdrawiam i dzieki za cenne wskazowki.
grubyzwierz w ''Znowu Ta Szwecja'': hmhmh... Mówisz Jacek, że Szwecja.. ? Kto wie, kto wie... :)
krzysztofCz w ''Znowu Ta Szwecja'': Janku czekamy na nową relację :-)
old_rysiu w ''Znowu Ta Szwecja'': A my pozdrawiamy z Polen :-)
jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Jeszcze nie do końca.
Ekipa pozdrawia że Sweden.🙂

Zenon w ''Znowu Ta Szwecja'': Dlaczego "znowu" czyżby się znudziła?

Miło widzieć znajome pyszcz...

jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Gdyby popłynąć w czwartek w dzień, to do Karlskrony, bilet dla czterech plus...
dzas w ''Znowu Ta Szwecja'': koszta zależą od tego ile pijesz... :) bez tego w 2,5 tysia za dwa tygodnie ...
the_animal w ''Znowu Ta Szwecja'': Świetna wyprawa - ekipa wiadomo - chętnie dowiedział bym się jakie koszta są...

Rozmaitości
» Pomocnik
» Regulamin PW
» Przeszukiwanie zasobów
» Przeszukiwanie forum
» Łowca Okazów 2010
» Grand Prix Czatu
» Prognoza pogody
» Ośrodki i stanice wędkarskie
» Rejestracja łódki
» Interaktywne krzyżówki

Recenzje
· JAXON ZX MACHINE 400
· MacTronic NICHIA HLS-1NL2L
· TUBERTINI GORILLA UC4 FLUOROCARBON
· Daiwa Exceler Style F
· Namiot Fjord Nansen
· Mikado NSC Feeder
· Wędzisko Mikado NSC 360 Feeder Nanostructure
· Mistrall Bavaria 2,7
· żyłka DUAL BAND
· Mikado T-Rex Bolognese 600

Filmoteka
Sum 200cm

Dodał: avallone78
Dodany: 14th Feb 2011
Odsłon: 2243
Ocena: 0.00 Ocen: 0

X targi Na Ryby ZAJAWKA

Dodał: jarecki74
Dodany: 19th Mar 2010
Odsłon: 2007
Ocena: 1.00 Ocen: 1

Boleń Wojtka

Dodał: wojto-ryba
Dodany: 23rd Dec 2009
Odsłon: 2132
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 5/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2270
Ocena: 5.00 Ocen: 4

Żerowanie karpi 4/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2101
Ocena: 5.00 Ocen: 2

Żerowanie karpi 3/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2155
Ocena: 4.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 2/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2069
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 1/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2110
Ocena: 2.00 Ocen: 1

Sum Odrzański

Dodał: jarokowal
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2474
Ocena: 5.00 Ocen: 3

Hol suma

Dodał: Marek_b
Dodany: 22nd Mar 2009
Odsłon: 2292
Ocena: 5.00 Ocen: 3


[< Strona główna galerii | Wyœlij zdjęcie >]
11568 Zdjęcia

Strona główna galerii >> I Galeria — Wędkarskim okiem >> W41 Wędkarskim okiem - 2003 >> Płotka jaka jest każdy widzi

Poprzednie zdjęcie - Płotka jaka jest każdy widzi - Następne zdjęcie

Wiosną warto choć raz odłożyć spinning i posiedzieć ze spławiczkiem lub feederkiem nad wodą, by złowić aktywną nad wyraz płotkę. Z płotką jak z grypą - każdy ją choć raz miał :-)

Dodany przezjulek
DodanyApr 02 2003
Obejrzenia594
Opis Wiosną warto choć raz odłożyć spinning i posiedzieć ze spławiczkiem lub feederkiem nad wodą, by złowić aktywną nad wyraz płotkę. Z płotką jak z grypą - każdy ją choć raz miał :-)

Wysłane komentarze

karpiarz
(2003-04-02)
Zgadzam sie z Toba w 100%
Sazan
(2003-04-02)
Płotka jaka jest przepalona każdy widzi :)
O! Już dawno nie krytykowałem Julka! :))) Ale... Raz już, Julku, chyba sugerowałem (może pytałem?), że w słoneczny dzień lepiej zwrócić ciemny grzbiet ryby w stronę słońca. Pamiętasz? Chyba się ze mną zgodziłeś... Tu, ciemny ogon ryby schowałeś w dodatku do cienia. Uwagę o nie uporządkowanym tle foty (nie uczesana trawa!) - zostawiam Markowi_k84:) Uwagę o braku ramki grzecznie zostawiam Oldiemu :)
A moje niegdysiejsze deklaracje ciągle aktualne... :)
julek
(2003-04-03)
A zapomniałęm dodać, że to zdjęcie tylko dokumentujące połów ;-) i robione zwykłą małpką - idiotenkamerą. Stąd ta powalająca jakość. A płotki brały piękne tego marca :-)
julek
(2003-04-03)
Sazanie już dawno przesatło mi zależeć na robieniu "poprawnych" fotek a może raczej na wrzucaniu tu "poprawnych" fotek. A płotki to naprawdę piękne i waleczne ryby! Delikatnie łowione sprawiają nie lada satysfakcje szczególnie jak przekraczają 30cm i przy smażeniu nie chca się zmieścić na patelni :-)
marek k84
(2003-04-03)
Julek, nie popadaj w skrajności :-)))))) Płotka śliczna. Domyślam się, że to jadna z tych od.... zakwasów :-))))))
julek
(2003-04-03)
tak tak to ta od zakwasów - to pierwsza z nich potem nie miałem czasu na zdjęcia :-) A po dwóch godzinach miałem już przesyt łowienia.
marek k84
(2003-04-03)
acha! na marginesie: masz za małą patelnię... jak widać.... MOże qp se jakąś.... szerokokątną :-))))))))) Gratuluję połowu.... W natłoku olbrzymów Kierownika, "nieostrych" kleni, czy "przetestowanych" szczupaków wreszcei normalne, fajne rybki :-)))))))
julek
(2003-04-03)
Marku mam szerokokątną patelnię pełne 360 stopni :-) A jak doliczyć 250 stopni od smażonego oleju to mamy razem 610 stopni :-)
marek k84
(2003-04-03)
i jeszcze coś koło 36,6 pod pachą to razem 646,6. To się nazywa SZEROKI KĄT!!!! Brawo.... :-)))
julek
(2003-04-03)
A 20 stopni w pomieszczeniu? Do tego 4 stopnie w lodówce minus 5 stopni w zamrażalniku to będzie razem ....
marek k84
(2003-04-03)
Jeju Julek, już nie ogarniam tego..... Jestem pod wrażeniem liczby stopni przy Twojej patelni.... jak dodasz jeszcze kilka Beaufortów, kilka stopni twardości stali w patelni wg. Mossa to łorane! A jeszcze na pewno i inne skale się załapią....
julek
(2003-04-03)
Którego stopnia będzie to poparzenie ;-)
marek k84
(2003-04-03)
najwyższego....
Sazan
(2003-04-03)
Poziom komentarzy wyśrubowaliście do niebywałego stopnia! :)
A Ty, Julek, wchodzisz do domu po po stopniach czy wjeżdżasz na piętro windą?
Marek zapomniał dodać stopnie przyniesione przez Klona ze szkoły...
marek k84
(2003-04-03)
nie zapomniałem... Klon we wrześniu dopiero pójdzie... A Klonka(?) Julka jeszcze później
julek
(2003-04-03)
Moja Klonka pójdzie za pare latek do szkoły. Mieszkam na parterze i do pokonania mam dwa stopnie :-)
marek k84
(2003-04-03)
ktoś to sumuje? Sazan główny matematyku pordlicz szerokokątność Julkowej patelni...
Sazan
(2003-04-03)
Strasznie długi słupek się zrobił do podsumowania, a mój suwak logarytmiczny gdzieś się zawieruszył :)
marek k84
(2003-04-03)
licz na paluszkach. Tylko pamiętaj jeszcze o stopniach swobody, stopniu pokrewieństwa, innych stopniach i nie pomyl z.... Fahrenheitem
Sazan
(2003-04-06)
Mam kłopoty z liczeniem na paluszkach, Marku. Wiele z nich ma już przyporządkowane konkretne role. Np. dwa z nich służą do mierzenie grubości piany na piwie (ma być na dwa palce!), jeden z nich, środkowy, służy do pokazywania światu pewnego ogólnie znanego gestu, jeszcze inny, kciuk, raz jest up, innym razem down itd. Do liczenia zostaje już niewiele o dowolnie luźnych stopniach swobody palców... :))) Niech Julek lepiej piecze te ryby na ruszcie. A może z nich tatara robić? :)
julek
(2003-04-07)
Płotki już upieczone w zalewie octowej czekają do piątku na obiadek :-)
marek k84
(2003-04-07)
no cóż... skoro palców nie styka... Smacznego Julek.....

Chcesz skomentować? Najpierw musisz się zarejestrować!


Powered by: My_eGallery 2.7.9 AddOn Modules
© 2001 Copyright MarsIsHere.net

Pogawędki Wędkarskie - portal dla wszystkich wędkarzy!
Redakcyjna poczta: redakcja@pogawedki-wedkarskie.pl

Redakcja serwisu w składzie: Jarbas, Marek_b, -, -, -, -

Wszystkie teksty i zdjęcia opublikowane w portalu są utworami w rozumieniu prawa autorskiego i podlegają ochronie prawnej. Kopiowanie, powielanie, "crosslinking" i jakiekolwiek inne formy wykorzystywania cudzej własności intelektualnej i twórczej bez zgody właścicieli praw autorskich są zabronione prawem.

Wszelkie znaki towarowe są własnością ich prawowitych właścicieli, zaś ich użycie dozwolone jest wyłącznie po uzyskaniu zgody.

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. license.
Tworzenie strony: 0.19 sekund :: Zapytania do SQL: 24