Szczupak do¶ć często powtarza atak na przynętę, jeżeli przy pierwszym, nieudanym nie skaleczył się. Czasami nawet i to nie jest dla niego przeszkod±.
|
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520
UŻYTKOWNICY
Goscie 552
Zalogowani 0
Wszyscy 552
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
|
|
|
|
|
dzas:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(406877) Apr 24, @ 21:24:03
mario_z:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(406877) Apr 21, @ 18:55:22
krzysztofCz: Podoba mi się Twój
plan w punkcie (3)
:hihi ...(406877) Apr 04, @ 12:47:07
lecek:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(406877) Apr 03, @ 19:46:58
krzysztofCz: Tylko nie miej
złudzeń, że na
emeryturze będziesz
miał więcej cza ...(406877) Apr 03, @ 15:57:03
lecek: Jeszcze (jak dla mnie)
to trochę mało czasu
Mój
pracodawca wyz ...(406877) Apr 03, @ 10:34:12
krzysztofCz: Gratulacje Lecku. U
mnie na morzu albo
wieje... albo nie
bior± : ...(59445) Apr 03, @ 09:01:48
krzysztofCz: To prawie wieczno¶ć...
mam nadzieję, że
dożyjemy do następnej
zbi ...(406877) Apr 03, @ 08:58:12
lecek: Byli¶my w Ustroniu.
Dwa dni wędkowania w
Wi¶le. Na miejscu
okazał ...(59445) Apr 02, @ 19:02:39
jjjan: Wpłaciłem za następne
dwa lata.
S± dwie faktury, każda
za rok. N ...(406877) Apr 02, @ 17:57:24
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść. |
|
|
Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez dzepetto dnia 04-05-2009 o godz. 11:20:58 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Ja też miałem awersję do szpinaku, ale to przez wspomnienia z przedszkolnej stołówki. Przygotowany w domu, ¶wieży szpinaczek jest po prostu pyszny... |
| Nadrzędny |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez old_rysiu dnia 04-05-2009 o godz. 12:20:03 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Nie musisz się bać - gęsi czy kaczy - wszystko może być. Tu nie trzeba akurat kaczego czy gęsiego tłuszczu - ja taki miałem i takiego użyłem. Można oleju, smalcu ... byle nie margaryny . W'' Pomy¶le na rybę ze szpinakiem '' jest go tyle co kot napłakał - widać kruszynki lej±ce się na fotografii. W gotowym daniu, szpinaku nie znajdziesz - gdzie¶ tam znika ale co¶ tam jednak zostawia :-)
Czy każd± rybkę? Słodkowodna? Ja bym nie robił. Słodkowodne maja ten własny smaczek i zapaszek :-)
Słodkowodne też można pod warunkiem, że bez o¶ci!
Danie to jest smaczne ze względów na warzywka i pieczarki. Podła sklepowa mrożona ryba ( filet ) jest tylko pod tak± postaci± zjadliwa a że ryby to zdrowie, je¶ć je trzeba obowi±zkowo jak grzyba - boczniaka ostrygowatego, którego można już kupić w każdym sklepie na całym ¶wiecie. |
| Nadrzędny |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez Robert (gosia67600@orange.fr) dnia 08-05-2009 o godz. 11:54:07 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Szpinaku w żadnej postaci. Nie tyle smak, co konsystencja "znaleziona" na języku przyprawia mnie o odruch wymiotny. Jest to chyba rodzaj alergii albo fobii i na to nie poradzę nic.
To ciekawe, bo przecież w taki sam sposób uczulony byłem kiedy¶ na smażone grzyby.
Dzisiaj zajadam się nimi :-). Może się Małgo¶ zmobilizuje i którego¶ dnia zaserwuje tak± rybkę, póki, co "spagetii Bolognese" ;-).
|
| Nadrzędny |
|
|