Pstr±gi osi±gaj± szybko¶ć do 35 km/h, łososie 39 km/h. Najszybszymi rybami s±: tuńczyk 75 km/h, marlin 80 km/h, włócznik 90 km/h.
|
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520
UŻYTKOWNICY
Goscie 583
Zalogowani 0
Wszyscy 583
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
|
|
|
|
krzysztofCz: [quote:f2a4672e65="jjj
an"]W tym w±tku będę
podawał wpłacone kwoty ...(18255) Mar 27, @ 16:07:40
lecek: Wielkanoc w Ustroniu.
Zapowiedziałem
małżonce, że ¶więto,
¶więtem ...(59108) Mar 26, @ 15:02:24
lecek: Pooszło. k ...(18255) Mar 26, @ 14:43:29
krzysztofCz: Za Lucka i Bedmara...
poszło k ...(18255) Mar 26, @ 14:00:16
artur: Poszło ...(18255) Mar 26, @ 10:30:05
krzysztofCz: Poszło k ...(18255) Mar 26, @ 07:09:09
jjjan: Nikt się nie kwapi
więc jeżeli kto¶ chce
wpłacić,, to proszę
blik ...(18255) Mar 25, @ 20:19:56
mario_z: Dzisiaj spotkanie
jajeczkowe nad wod±,
oczywi¶cie bez wędki
bym n ...(59108) Mar 24, @ 20:50:03
Krzysztof46: nic nie trzeba
,zbierajcie na
nastepny rok i tyle w
temacie ...(18255) Mar 24, @ 17:30:00
krzysztofCz: To komu mamy wpłacać
;question Kto¶
zapłacił, to trzeba Mu
się ...(18255) Mar 24, @ 17:27:29
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść. |
|
|
Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez Kowalski dnia 27-04-2009 o godz. 15:15:18 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Hi hi...Czez się zabrał za dojenie, to ja za linię.
Narysuj mi najmniejsz± linię oporu, bardzo proszę. Jeszcze nigdy takowej nie widziałem. |
| Nadrzędny |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez Czez dnia 27-04-2009 o godz. 15:27:52 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Ze skórk± masz rację. Pisałem o tym przy okazji przepisu na halaszle. Ale jest sposób na skórkę polegaj±cy na zahartowaniu papryczki tj. przesmażeniu na rozgrzanym tłuszczu. Po takim zabiegu czas jaki¶ skórka nie będzie odchodzić. Oczywi¶cie je¶li zachodzi potrzeba dłuższej obróbki, to pozostaje tylko obieranie ze skórki. |
| Nadrzędny |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez fishmaniac dnia 27-04-2009 o godz. 15:44:18 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Wiem, bo zastosowałem się do tej rady przy robieniu wła¶nie zupy:).Fajnie taka papryka smakuje też w sałatce(najlepiej je¶li w parze z suszonymi pomidorami).
W potrawach smażonych paprykę wrzucam na koniec,żeby była ciepła.Nie lubię rozgotowanych warzyw.Musz± chrupać i basta!:) |
| Nadrzędny |
|
Re: Łatwe gotowanie - ryba morska. (Wynik: 1) przez old_rysiu dnia 27-04-2009 o godz. 22:53:45 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Postaraj się nie obierać skórki, wrzucić wszystko na zimny tłuszcz i zobaczysz czy jest dobre czy złe. Zapewniam Cię, że nie chciałem przygotować surowej papryki a skórka mi nie przeszkadza i trzyma się doskonale mi±ższu. Jeste¶ jedyny, który napisałe¶, że spróbujesz to zrobić. Uwierz, że mało z tym roboty a danie warte smakosza. Tłuszcz możesz wybrać dowolny, a jak będziesz miał z kaczki - nie musisz się obawiać złego mieszania smaków.
Mam nadzieję, że niedługo zobaczę komentarz po zjedzeniu tego dania. |
| Nadrzędny |
|
|